Књажевац - Мала Венеција на истоку Србије

Подршка локалним дизајнерима у Књажевцу

Подршка локалним дизајнерима у Књажевцу

У време пандемије, када је подршка врло битна, нова организација Арт Аддресс и већ познат јавности Јоурнеy Оне Фасхион Нигхт удружили су снаге, креативност и створили евент који овог пута има за циљ да пружи подршку локалним дизајнерима у Књажевцу.

Колекције за пролеће/лето 2021 представиће брендови: Адресс (Андријана Јевтић), Систерс Цоде Ателиер (Бојана и Владана Вељковић) x Камије (Катарина Богосављевић, Јелена Виденовић и Мирјана Витомиров).

Специјалан маке уп лоок осмислила је Александра Апелић, а маке уп партнер догадјаја је Кико Милано водећи маке- уп бренд у Италији, који је доступан у целој Србији.

Qувидис апликација вам помаже да останете безбедни и примате поруке са места која сте посетили. Користите апликацију на било ком месту са истакнутом Qуовидис ознаком и останите сигурни.

Посетиоци модне вечери уживаће у винима винарије Јовић.  „Осетите љубав и традицију која траје генерацијама“

Домаћин модне вечери је Завичајни музеј Књажевац, а госте ће забављати рок музичар Дејан Гвозден, који ће извести две нове песме као и највеће хитове Кристала. Подршка локалним дизајнерима: Упознајте брендове који ће се представити Још један од брендова у свету моде је Адресс.

Овај бренд је познат по томе што га многе познате личности носе већ годинама уназад. Нежне хаљине, косуље, па чак и сукње израдјене од свиле  само су неки од препознатљивих комада овог бренда.  Адресс бренд  обожавају познате личности као што су Јелена Гавриловић и Снежана Дакић.

Модни бренд Систерс Цоде Ателиер креирао је своју другу капсула колекцију венчаница за пролеће/лето 2021. Систерс Цоде Ателиер „Ле марриаге“ колекција дело је креативног двојца Бојане и Владане Вељковић. За разлику од претходне колекције у којој су доминирале италијанска чипка, тил и цветни украси, овога пута читавом колекцијом упечатљиво влада амерички сатен у млечнобелој боји. Мини хаљине А кроја, В изрези на леђима, топ и сукња са карнерима – само су неки од модела и детаља који могу улепшати wеддинг причу.

Аксесоари који ће употпунити стајлинг: СЦА минђуше, огрлице и наруквице израђене од сребра, освојиће вас својом елеганцијом, док ће мини тоте кожна торба послужити да будете препознатљиви у сваком тренутку.

Бренд који израдјује модну обућу Камије, ексклузивно је дизајнирао моделе од коже за ову колекцију. Сандале и штикле у  жутој , љубичастој, наранџастој боји дефинитивно су фаворити за летњу сезону.