Knjaževac - Mala Venecija na istoku Srbije

Akademija omladinskog turizma

6 Mart, 2020

Turistička organizacija opštine Knjaževac u partnerstvu sa Organizacijom “Srbija za mlade” organizuje 24. oktobra u 13 časova, u šah sali Doma kulture, Info dan, prvu aktivnost u realizaciji projekta “Akademija omladinskog turizma. Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta RS.

  • → Ukoliko imaš između 18 i 35 godina.
  • → Voliš turizam i imaš poslovnu ideju koju želiš da sprovedeš u delo.
  • → Nedostaje ti podrška i logistika, motivacija ili inspiracija do kreneš u dalju realizaciju.
  • → Želiš da čuješ uspešne preduzetničke priče u turizmu i njihov put razvoja.

Akademija omladinskog turizma je projekat osmišljen kao preduzetnički događaj kroz koji će pojedinaci i timovi dobiti priliku da razvijaju svoje preduzetničke ideje uz pomoć nekih od najistaknutijih stručnjaka na polju turizma i kreativnih industrija u Srbiji. Cilj je ohrabriti mlade da svoje ideje sprovedu u delo uz pomoć mentorske i logističke podrške preduzetnika koju su već prošli sličan put i uspeli u svojim idejama, kao i uputiti na potencijalne finansijske fondove koji taj put mogu olakšati.
Najbolje preduznetničke ideje će dobiti podršku stručnog tima organizacije “Srbija za mlade”. Po završetku implementacionog perioda projekta, pobedničke ideje biće uključene u mrežu organizacije i u ponudu destinacije.