Књажевац - Мала Венеција на истоку Србије

Академија омладинског туризма

6 Март, 2020

Туристичка организација општине Књажевац у партнерству са Организацијом “Србија за младе” организује 24. октобра у 13 часова, у шах сали Дома културе, Инфо дан, прву активност у реализацији пројекта “Академија омладинског туризма. Пројекат се реализује уз подршку Министарства омладине и спорта РС.

  • → Уколико имаш између 18 и 35 година.
  • → Волиш туризам и имаш пословну идеју коју желиш да спроведеш у дело.
  • → Недостаје ти подршка и логистика, мотивација или инспирација до кренеш у даљу реализацију.
  • → Желиш да чујеш успешне предузетничке приче у туризму и њихов пут развоја.

Академија омладинског туризма је пројекат осмишљен као предузетнички догађај кроз који ће појединаци и тимови добити прилику да развијају своје предузетничке идеје уз помоћ неких од најистакнутијих стручњака на пољу туризма и креативних индустрија у Србији. Циљ је охрабрити младе да своје идеје спроведу у дело уз помоћ менторске и логистичке подршке предузетника коју су већ прошли сличан пут и успели у својим идејама, као и упутити на потенцијалне финансијске фондове који тај пут могу олакшати.
Најбоље предузнетничке идеје ће добити подршку стручног тима организације “Србија за младе”. По завршетку имплементационог периода пројекта, победничке идеје биће укључене у мрежу организације и у понуду дестинације.