Књажевац - Мала Венеција на истоку Србије

Ресторани

Ресторан
Ренесанса

Књаза Милоша 159,
тел. 019 731 999

Кафана
„Спорт”

Миле Јулина 34,
тел. 019 738 900 и
063 973 8444

Ресторан „ЈБ”

Књаза Милоша бб,
тел. 019 7732 540 и
063 173 4201

Кафана
„Код Саше”

Књаза Милоша 131,
тел. 019 732 446 и
064 658 38011

Ћевабџиница Механа-С

Васе Чарапића 3,
тел. 019 735 550 и
063 480 679

Ресторан
„Стара барутана”

Књаза Милоша 48/1,
тел. 019 733 466

Ресторан
„Марков конак”

Његошева 4,
тел. 019 732 103 и
064 658 83 33

СУР
„Мала Верона”

Бранка Радичевића,
тел. 060 630 40 85

Фиш грил
„Алас”

тел. 019 731 111 и
060 165 1008

Кафана
„Српска кафана”

Карађорђева 71,
тел. 064 889 43 19

Кафана
„Сокаче”

Војводе путника 18,
тел. 063 293 944

Кафана
„Мала чаршија”

Цара Душана 51,
тел. 069 727 176

Ресторан
„Бањица”

Ргоште бб
тел. 019 31 55 550