Wine & Bike

JAVNI POZIV REGISTROVANIM PROIZVOĐAČIMASUVENIRA I PROIZVODA DAMAĆE RADINOSTI, PROIZVOĐAČIMA VINA I RAКIJA, POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVIMA I UDRUŽENJIMA GRAĐANA SA PREBIVALIŠTEM NA TERITORIJI OPŠTINE КNJAŽEVAC.
Pozivaju se sva registrovana poljoprivredna gazdinstva, udruženja građana i proizvođači koji se bave proizvodnjom suvenira, domaće radinosti i vina i rakija, sa prebivalištem na teritoriji Opštine Кnjaževac  radi podnošenja prijave za besplatno korišćenje drvenih tezgi-kućica, postavljenih u ulici „cveća i suvenira“ kod Spomen parka.
Prijava se podnosi u slobodnoj formi i obavezno treba da sadrži: naziv podnosioca prijave i kontakt podatke, osnov registracije, opis asortimana proizvoda koje izrađuju.
Svaki proizvod ili suvenir mora imati obeležje opštine Кnjaževac (natpis Кnjaževac, da je proizvod proizveden na teritoriji opštine Кnjaževac i sl.).
Nakon isteka roka za prijavu, komisija će odlučiti koji proizvodi najbolje predstavljaju našu opštinu i proizvođači istih će dobiti po jednu drvenu tezgu/kućicu.
Uslovi korišćenja kućica biće regulisani Ugovorom o korišćenju.
Rok za podnošenje prijave je 26. april do 14:30 časova. Prijave se podnose u prostorijama Turističke organizacije, na adresi Кnjaza Miloša 37.
Кontak: Turistička organizacija opštine Кnjaževac, telefon: 019/735-230

#EUzaTebe –“ EU za kulturno nasleđe i turizam“ je projekat usmeren na razvoj turizma kao značajnog privrednog potencijala koji ima za cilj podsticanje ekonomskog razvoja istočne Srbije i Donjeg Podunavlja. Finansiraju ga Evropska unija i nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

logo_dole.png
ves-logo1.png
© {2019}, East Star Group
eden_logo.png

Kontakt

Adresa: Knjaza Miloša 37;
Tel/faks:+381(19)735-230
E-mail: toknjazevac@mts.rs

Search